Sep 27, 2017

A local solution to the Israeli Greater Kurdistan project.

.
.
.
.
Yıllar önce olması gereken şey budur.

Ne yazık ki, Erdoğan abe İslamcı eğilimleri ISIS'i CIA ve İsrail için desteklemekle meşgul olduğu için, bu yerel sorun üzgün geçmişte kardeş ülkeler arasında çözülemedi.

Bu Kürt sorunuyla savaşmaya hazır olan Suriye bu koalisyona dahil edilmiş olmalıydı, ancak sanırım Erdoğan hâlâ bu mantıksal içerime itiyor.

Sınırı tüm yasadışı Kürt teşkilatlarla sızdır.

Yasadışı Kürt teşkilatlarla olan sınır ötesi ticareti durdurun

Türkiye, İran, Irak ve Suriye arasında 300.000 kişilik bir ordu oluşturun .... bir Türk generalinin komutasında sadece bir komut ile Suriye ve Irak'taki tüm Kürt varlıkları PKK / PJAK aleyhindeki ortak terörle mücadele operasyonlarıyla dört ülke, etkili ve verimli bir şekilde.

Bunun gerçekleşmesi için, Deonme Erdoğan'ın, mültecilerin satışı ile uğraşan mafya ailesi, ISIS yağı, yasa dışı uyuşturucular ve Suriye ve Irak'tan gelen tarihi eserler arasında ilk önce yer değiştirmesi gerekiyor.

A snake is always a snake.
Related image

_____________________________________________________________

Image result for Greater Kurdistan

Image result for colonel ralph Peters map
Colonel Ralph Peters of the Pentagon's map of GREATER KURDISTAN.
Image result for colonel ralph Peters map

Related image




Turkey, Iraq, and Iran Consider Joint Military Action Against Kurds


Turkish FM Says Possibility of Attacking Kurds 'On the Table'

bY Jason Ditz  Posted on
at antiwar.com


Turkey’s Foreign Minister Mevlut Cavusoglu today warned that every option is on the table for dealing with Iraqi Kurdistan’s independence bid, and that they are considering a joint military operation with the Iraqi central government against the Kurds.
Iran chimed in shortly thereafter, saying they’re eager to stand with both Iraq and Turkey to rule out any possible secession of the Kurds. Top Khamenei adviser Ali Akbar Velayati termed the big “an abhorrent deviation,” adding that the region would “not allow the creation of a second Israel.”
.
Iraqi officials haven’t directly addressed the possibility of military action against the Kurds, though the Iraqi parliament has approved the deployment of the military into areas contested by the Kurdistan Regional Government.
.
It’s long been feared Kurdistan’s independence would mean a fight. Kurdish officials have spent the last several years building up the Peshmerga into a substantial, US-armed fighting force, though it’s not at all clear they could hold their own against three nations at once.
.
Turkish President Recep Tayyip Erdogan was a lot more direct about what is being discussed here, warning that the secession attempt could lead to an “ethnic war” of the region against the Kurds.

(Erdoğan, Büyük Kürt projesine karşı 4 ülkeyi UNITE'a çevirmek için yanlış dili seçti. Kürtler, Aryan / İran kökenli büyük bir halk. Salahaddeyi ürettiler ve Osmanlı İmparatorluğu'na sadık kaldıklarını belirttiler. Fakat biz, Ortadoğu'da bir yenisini yaratmak için ... 4 büyük ulusumuz yok edilebilir .... İsrailin talebi üzerine. Bu tür bir yasadışı kuruluş için hiç mantıklı argüman yoktur.)